Sonia Elvstål

Sonia förlorade sitt vänstra underben i en motorcykelolycka, och tack vare det så upptäckte hon att livet erbjuder så mycket mer där man minst anar det. Genom hennes inspirerande föreläsningar delar hon med sig av sin resa mot återhämtning, målsättning och motivation.

Sonia säger att livet började vid 28-års ålder, för idag är hon en bättre vän, en bättre medmänniska, en bättre mamma och en mycket bättre version av sig själv. Med järnvilja och obotlig optimism, har hennes CV fyllts på med allt ifrån hennes deltagande i SVT1 ”Mot alla Odds”, till grundare av Piratfestivalen samt att hon är stolt över att vara Sveriges första klassificerade Para-Snowboardåkare. Svenska flaggan hissades för första gången 2018 i hennes första Europacup i Landgraaf, och hon tävlade på Världscupsnivå i Banked-Slalom 2019-2022 , just nu nöter hon carves för att ta nya tag igen. Hon tävlar och visar oss att gränser är till för att övervinnas – och vill vara en fin förebild!

Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Hon får oss alla att förstå att det är våran egna inställning som gör skillnad. Hon väcker vår närvaro genom att våga, kämpa och utmana.

Ni kommer gråta, skratta och få huvudet fullt av funderingar. Ni får en föreläsning som gör skillnad.

Sonia är en fullfjädrad inspiratör med budskap som går rätt in i hjärtat och gör dig redo att förändra din vardag och syn på livet. Sonia erbjuder föredrag anpassade till er dag, med ämnen som kämparglöd, motivation, närvaro, samvaro, hälsa och vikten av att våga se möjligheter och trampa nya stigar – hon uppmuntrar till personlig och gemensam utveckling och ger oss perspektiv på våra liv.

Sonia har inspirerat hos oss sen 2014 på heltid och har fina referenser att kontakta vid förfrågan. Hon omfamnar livet med en mäktig inställning – ta chansen att boka henne!