Tolle Petersson

Tolle var delägare i ett företag och livet snurrade på och en dag hade alla roligare saker blivit en hel massa måsten. När hade hela livet blivit jobb?

Ingen stund på dygnet blev återhämtning. En kväll skulle han köra en hundkurs innan han fick göra kväll, men en snabb dusch innan kursen behövdes. I duschen blev allt svart.

Hans hjärta hade plötsligt rasat, av ren stress.

Innan pacemakern så hade Tolle kanske varken drömmar eller mål för sig själv, kanske bara för andra. Sen ställde han sig själv frågan:

”Men vad vill jag?

Tolle inspirerar kring vikten av att göra val. Viktiga val för sig själv. Han inspirerar oss att ta steget mot en mer rofylld tillvaro.

Sonia & Tolle har nu en gemensam föreläsning:

Att finnas..

Tolle hade kanske varken drömmar eller mål för sig själv, kanske bara för andra. Tills han mötte en person som på riktigt frågade -” Men vad vill DU?” Många år efter att hjärtat rasat. Av ren stress!

Sonia hade däremot tusen drömmar. Drömmar som hon trodde skulle göra henne lyckligare, i livet där hon tycktes ha fastnat i ett ekorrehjul. Men en motorcykelolycka blev vändningen till ett bättre liv. Ett mer närvarande liv.

Sonia & Tolle inspirerar åhörarna till att ta hand om sig själva lite mer. Att på riktigt förstå att det finns en person på den här jorden som faktiskt behöver just dig. Och det är DU

Boka oss gärna separat eller tillsammans